Itsenäisyyspäivä

6.12. 9:40 - 17:30

Itsenäisyyspäivän vietto perinteisin menoin.
KLO 9:40 Kirkko
Lippukuntamme on mukana itsenäisyyspäivän jumalanpalveluksessa. Tehtäviimme kuuluvat Suomen lipun tuominen kirkkoon sekä kolehdin kantaminen. Kirkon jälkeen Aurinkovuoren Vartijoiden lippu on mukana sankarihaudoilla. Kirkkoon toivotaan auttamaan johtajien lisäksi myös pienempiä partiolaisia.
KLO 12:45 Joulumyyjäiset
Laumat ja vartiot keräävät rahaa ryhmilleen ja myyvät leipomuksiaan ja joulu- askartelujaan Vääksyn Yhteiskoulun ruokalassa kunnan itsenäisyyspäiväjuhlan päätteeksi. Juhla alkaa klo 12:15, jolloin voimme aloittaa myyntipaikkojen järjestelyn. Itse myyjäiset ovat juhlan päättyessä noin klo 12:45 – 13. Lisätietoa ryhmien myyjäissuunnitelmista saa omilta ryhmänjohtajilta.
Klo 16:30 Lupauksenanto ja soihtukulkue
Illalla kokoonnumme yhteen itsenäisyyspäivän viettomme kohokohtaan, soihtukulkueeseen. Ennen soihtukulkuetta kaikki tänä syksynä partion aloittaneet tai uuteen ikäkauteen siirtyneet pääsevät antamaan partiolupauksen. Aloitamme lupauksenannolla klo 16:30 Vanhalla Nuokulla ja soihtukulkue lähtee liikkeelle klo 17:00. Päälle säänmukainen vaatetus, etenkin hanskat kannattaa valita sen mukaan, ettei soihduista mahdollisesti irtoava noki haittaa. Partiohuivi kaulaan! Myös vanhemmat ovat tervetulleita mukaan lupauksenantoon ja soihtukulkueeseen.